Startersbegeleiding

Startende ondernemers bieden wij speciale aandacht en begeleiding. Soms voeren startende ondernemers eerst zelf de financiële administratie. In het begin kan dit  voordelig lijken want u bespaart kosten voor een boekhouder of accountant. Na enige tijd blijkt dat het voeren van uw administratie tijdrovend is en dat dit ten koste gaat van uw werkelijke bedrijfsactiviteiten.

Administratie voor beginnende ondernemer

AUREA heeft speciaal voor u als startende ondernemer een pakket van administratieve diensten. Alle financiële gegevens worden op een snelle manier verwerkt in uw boekhouding. U krijgt op gewenste momenten snel inzicht in uw financiële situatie en de prestaties van uw bedrijf.

Online Boekhouding bij AUREA is een optie waarbij u zelf een gedeelte van uw administratie beheert en kostenbesparend werkt. Wij werken met YOB teleboekhouding, een betrouwbaar pakket waarmee u snel kunt werken.


Startende Ondernemer? Welkom bij AUREA

U kunt onze kennis en ervaring prima gebruiken bij het opstarten van uw bedrijf. U bent in gezelschap van ervaren ondernemers en specialisten op administratief en financieel gebied. Denkt u eens aan:

De volgende stap is het opzetten van een goede administratie.