Financieringsaanvraag voor uw bedrijf.

Kredietbemiddeling en deskundig advies wordt steeds noodzakelijker volgens het MKB.Wat zijn de kansen van ondernemers in deze tijd om financiering te krijgen? Een ondernemersplan waarin een marktonderzoek met kansen en bedreigingen is opgenomen is een pré. Immers ondernemers die een gedegen ondernemingsplan opstellen denken na over hun strategie en scenario's.

Hulp bij aanvraag financieringDit geldt specifiek voor startende ondernemers. Bestaande bedrijven kunnen verwijzen naar hun reeds behaalde resultaten, de cijfers en resulaten  spreken voor zich. De startende en snelgroeiende ondernemers moeten de financieringsaanvraag goed onderbouwen met financiële budgetten, waardoor het risico voor de bank of geldverstrekker inzichtelijk wordt.

AUREA heeft veel jaren ervaring in diverse branches en wij zijn zelf ondernemers met een groot netwerk. Wij beoordelen door de ogen van de bank en kunnen u adviseren als ondernemers, op basis van haalbaarheid, risico en financieel rendement.

Neem contact met ons op voor een afspraak.


Kredietbemiddeling en deskundig advies

Bedrijfsfinanciering betekent risico in, vandaar dat banken risico-management kennen. Wij kijken op basis van uw gegevens met een kritisch oog naar de mogelijkheden en adviseren u welke plannen & analyses opgesteld moeten worden.

Financiering kent een aantal vormen; onder meer het a) Middellang krediet of Financial Lease voor met name vaste activa, en b) Rekeningcourant krediet voor de kortlopende en variabele financieringsbehoeften. 


Aurea, een vertrouwd adres

Wij zijn specialisten op gebied van financieringsaanvragen, beoordeling en bemiddeling. U spreekt met ondernemers met ruime ervaring en specifieke kennis waar het gaat om financieel management, budgetten en ondernemersplannen.