Bedrijfsadvies

  Kundig bedrijfsadvies begint bij de  kern van uw bedrijf.

Financieel Bedrijfsadvies, van markt tot resultaatBart van Oostrom

Het succes van iedere onderneming wordt bepaald doordat uw product of dienst aansluit bij de vraag
van uw potentiële klanten. Daarnaast moet u flexibel en doeltreffend kunnen reageren op veranderende omstandigheden. Juiste informatie is daarvoor een vereiste.

 

Als administratie- en belastingadvieskantoor zijn wij gespecialiseerd
AUREAin financieel bedrijfsadvies. Wij controleren en interpreteren
gegevens om de betrouwbaarheid ervan vast te stellen. Wij adviseren ondernemers en bedrijven vanuit onze brede achtergrond en ervaring, zodat u doordacht beleid kunt maken.

Ook beschikken wij over een omvangrijk netwerk met
'seniors' uit het bedrijfsleven die ondernemen zien als een uitdaging. Maatschappelijke betrokkenheid, discretie en verantwoordelijk beleid zijn voor ons vaste kernwaarden.

Neem contact met ons op voor een afspraak


Bedrijfsadvies voor rechtsvormen van zelfstandig ondernemer tot BV, voor bedrijfsovername en bedrijfsopvolging.

De keuze van de juiste rechtsvorm is belangrijk voor uw toekomst. Het is de  juridische en fiscale vorm van uw bedrijf of organisatie. De keuze is breed:
de eenmanszaak, de vennootschap onder firma, maatschap en besloten vennootschap B.V. In sommige gevallen is een stichting of een vereniging
een goed alternatief als rechtsvorm. Het is belangrijk om toekomstgericht
te denken; wat is het omslagpunt van eenmanszaak naar een B.V.

Financieel advies inzake uw auto van de zaak vs. privé auto of personeel vs. uitbesteding. Bij deze vraagstukken heeft u deskundig bedrijfsadies nodig
van ondernemers met financiële en fiscale kennis, maar ook op gebied van marketing en personeelsbeleid.


Aurea geeft u deskundig bedrijfsadvies.

Wij zorgen voor optimalisatie van uw bedrijfsvoering.  Onze specialisten kijken naar uw wensen als ondernemer, uw bedrijf maar ook naar de kengetallen, uw concurrentie en naar trends en ontwikkelingen in de sector.

Persoonlijke begeleiding bij managementvraagstukken, ondernemersplannen,  conceptontwikkeling, financieringsaanvragen, administratieve organisatie en interne controle. AUREA heeft verstand van uw financiële zaken.