Online Boekhouden - Almere

U bent liever ondernemer dan boekhouder en u wilt vooruit gaan en groeien. Een financiële  administratie die up to date is, is hierbij essentieel. Door online samen te werken met uw AUREA administrateur heeft u maximale grip op
uw onderneming. Het dashboard geeft direct inzicht in de belangrijkste financiële kengetallen.


Eenvoudig uw gehele boekhouding en administratie of een deel daarvan online regelen bij AUREA ONLINE met de bewezen software van YOB Teleboekhouding. Dé flexibele oplossing voor ondernemers en bedrijven. Zowel u als wij werken in dezelfde online administratie.

Geen lokale installatie, maar alles via het internet. Samen met de
Administratie via Internetmensen van AUREA kunt u gelijktijdig in dezelfde administratie werken. Geen problemen met installaties en het maken van backups. Maar efficiënt online boekhouden voor een vast
bedrag per maand. Boekhouden is het vastleggen van het verleden, online boekhouden is het vastleggen van het heden.
De boekhouding als instrument voor succesvol ondernemen.
Dat kan met AUREA ONLINE. 

Wij noemen dat geen SaaS, maar AaaS: Accountancy as a Service. Het gaat om de dienstverlening en de toegevoegde waarde. Bedrijfseconomisch advies op basis van actuele cijfers en trends. Samen met AUREA een financieel beleid uitstippelen en bijsturen. Uw onderneemt en wij adviseren, met als doel een beter rendement en hoger resultaat voor uw onderneming. 


 

YOB Teleboekhouding, Online Boekhouden

Voordelen van Online Boekhouden

Veiligheid, betrouwbaarheid en discretie staan voorop

Erg belangrijk bij het werken op internet is de veiligheid.
AUREA ONLINE
heeft gekozen voor optimale veiligheid: toegang via een telepas met pincode, versleuteld dataverkeer, gebruik van firewalls en virusscanners. Backups worden automatisch elke dag gemaakt.