Online Boekhouding voor Vast Tarief


Bij AUREA kunt u online boekhouden voor een vaste prijs. Samen met u
kijken we naar de voor u meest geschikte oplossing. Deze optie is zeer gunstig voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Vast tarief boekhouding bij AUREA administratiekantoorOnze administratieve dienstverlening is een maatpak. U betaalt niet voor overtollige zaken
die u niet nodig heeft. Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we samen met u de beste optie.

AUREA laat u zien dat u gericht kosten kunt besparen door transparantie
en een gedegen online administratie module, voor een aantrekkelijk tarief.

Wat we ook bieden? Verantwoordelijkheid, accuratesse,
flexibele instelling en gericht op uw resultaat en belangen.


AUREA ONLINE Internet Boekhouding

AUREA ONLINE is internet boekhouden voor een vast tarief per maand. U regelt zelf (geheel of gedeeltelijk) uw administratie online bij ons met de beproefde software. U hoeft niets te installeren en geen back-ups te maken.

Zelf uw facturen inboeken, kas-administratie bijhouden en uw bankmutaties inlezen en verwerken. Op basis van de door u ingevoerde gegevens maken
wij uw jaarrekening en verzorgen uw aangiften. Efficiënt online boekhouden betekent dat u snel en deskundig advies krijgt op basis van real-time informatie.


De samenwerking met uw AUREA administrateur is optimaal, tegerlijkertijd
kan er namelijk in u boekhouding gewerkt worden en kunnen er dus ook adequate adviezen verstrekt worden. Door de samenwerking heeft u maximale grip op uw onderneming en kunt u ondernemen.

Voor meer informatie kunt u hier klikken om direct een e-mail aan ons te zenden. U kunt ook contact opnemen met een van onze vestigingen.

Zelf uw facturen inboeken en uw bankmutaties verwerken. Op basis van de door u ingevoerde gegevens maken wij een consolidatie en verzorgen uw aangiften. Efficiënt online boekhouden betekent dat u snel en deskundig advies krijgt op basis van real-time informatie.