home -> administratiekantoor Almere

AUREA Administratiekantoor & Belastingadvies Almere

Administratie AlmereBetrouwbaarheid en financiële expertise staan voorop bij AUREA administratiekantoor in Almere (Flevoland).

Administratiekantoor AUREA Almere bestaat uit een team
van ervaren administrateurs en belastingadviseurs. Zowel
voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf als voor verenigingen, stichtingen en particulieren verzorgen wij de boekhouding en diverse aangiften.


Wilt u meer informatie omtrent de expertises op gebied van bedrijfsadministratie, belastingadvies of aangiftes? Neem dan contact op met ons administratiekantoor in Almere.

AUREA weet als geen ander wat de administratieve lasten zijn voor een ondernemer in het MKB. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw onderneming terwijl uw boekhouding efficiënt en kostenbewust door ons wordt verzorgd.  Uw loonadministratie, uw belastingaangifte en jaarrekening is bij ons administratiekantoor in vakbekwame handen.

"Deskundigheid en ervaring op financieel gebied"

Bart J. van Oostrom

30 Jaar ervaring in de accountancy en fiscale advisering, gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding, bedrijfs-structuren en crisismanagement.

Bart J. van Oostrom

“Kwaliteit in dienstverlening is voor mij luisteren en
 kijken naar de ondernemer. Advisering moet niet
 alleen zijn afgestemd op de onderneming, maar ook
 op de ondernemer.”

Een betrouwbaar Administratiekantoor voor uw boekhouding.
Administratiekantoor AUREA Almere weet als geen ander wat de administratieve lasten zijn voor u als  ondernemer in het MKB. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw bedrijf terwijl uw boekhouding efficiënt en kostenbewust door ons wordt verzorgd.  Uw loonadministratie, uw belastingaangifte en jaarrekening is bij ons administratiekantoor in vakbekwame handen. 

Aangifte Vennootschapsbelasting (VpB) en opstellen van Jaarrekening.
De jaarlijkse aangifte VpB en het opstellen van de Jaarstukken moet tijdig gebeuren. Het hangt van de grootte van het bedrijf af welke gegevens uw onderneming bij de Kamer van Koophandel moet deponeren.

Wij bieden u een totaalpakket voor uw boekhouding. Onze expertise op gebied van administratie en belastingen staat garant voor heldere boekhouding die aan alle eisen voldoet en u als ondernemer in staat stelt om
de juiste keuzes te maken.


Loonadministratie Almere
Uw Loonadministratie en salarisadministratie in bekwame handen bij AUREA Administratie & Belastingconsulenten Almere. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van de loonadministratie op basis van de regelgeving en uw persoonlijke wensen, zodat u en uw personeel op tijd het juiste salaris ontvangen en de juiste afdrachten en inhoudingen plaatsvinden.

Boekhouding voor startende ondernemer
Administratiekantoor in Almere voor startende ondernemers.
Wij weten exact wat u nodig heeft. Wij zetten uw administratie voor u op, verzorgen uw jaarrekening en belastingaangifte. Wij zijn zelf ondernemers met veel praktijkervaring en houden ons voortdurend op hoogte van alle ontwikkelingen in de belastingwetgeving. Wij zijn uw financieel adviseur met visie. Dat betekent Berekend Ondernemen.

Belastingadvies kunt u al snel krijgen. Maar gaat wel om uw bedrijf en de beste keuzes voor de toekomst. Dat zijn wij ons bewust, daarom krijgt u van ons alleen het beste advies op gebied van uw bedrijfsvorm, de administratieve organisatie, de salarisadministratie en de vennootschapsbelasting.

AUREA Administratie & Belastingconsulenten ALMERE

Contactpersonen


Grote Markt 38-40
1315 JG Almere

Postbus 10234
1301 AE Almere

telefoon:
fax:

e-mail:

Bart van Oostrom

Administratiekantoor Heerlen

036- 548 15 20
036- 548 15 25

tamara@aureagroep.nl        


  

Grotere kaart weergeven